Stor Perde Sistemleri

  1. Anasayfa
  2. Blog
  3. Stor Perde Sistemleri
Stor Perde Sistemleri

Stor perde kullanımıyla, kolaylığıyla ve dayanıklılığı sayesinde tercih edilen bir modeldir.

Alüminyum boru üzerine sarılan kumaştan oluşan bir mekanizmadır. Kullanılan kumaşlarda ki desen ve renk özelliği değişse de mekanizma tüm stor perdelerde aynıdır. Oldukça geniş bir kullanım alanına sahip stor perdeler, aparatlar ve kornişlere de takılabilir. Tavana ve duvara da monte edebilirsiniz.

Stor perde, zincirli ve yaylı bir mekanizmaya sahiptir. Açma ve kapama için boruya bağlı zinciri çekmeniz gerekmektedir. Kumaş boruya sarıldığın da perde açılır, aşağı doğru saldığınızda kapanır.

Stor Perde Kumaşının Özellikleri:

Koton, polyester vb. kumaşlar kullanılabilir. Kullanılan kumaşların hepsinde black out özelliği vardır. Bu kumaşlar, ışığı engelleyecek şekilde üretilir. Dışarıdan gelebilecek gölgeleri ve yansımaları engellemiş olur. Stor perdelerde ham kumaş kullanılmaz. Kullanılan kumaşlar özel makinada sertleştirilip, kırılganlığı önler. Burada ki işlemin amacı kumaşın kapanırken, sağa veya sola kaymasını engellemektir. 

Apre adı verilen işlemde perde kumaşı alev almaz, anti- bakteriyel hale getirmek mümkündür. Kumaşların arka kısmında genellikle PVC kaplama kullanılır. Bu sayede güneşten etkilenmez.

Stor Perdeler, geniş bir kullanım alanına sahip oldukları için, genellikle ofislerde, otellerde, toplantı salonlarında ve balkonlarda kullanılır. Işık geçirmediği ve alev almadığı için mutfak ve restoranlarda da kullanılabilir. Stor perde nerede kullanılır sorusuna cevap verirken geniş bir kullanım alanına sahip olduğundan bahsetmenizde fayda olacaktır.

Denizli Balkon Stor Perdelerimiz ekonomik olduğu gibi her bütçeye uygun üretimimiz de bulunmaktadır.

Balkon stor perde sistemlerimiz ile evinizin konforunu arttırıyoruz. Dişli mekanizması sayesinde rulo üzerine sarılır ve açılır. Her ebatta imal edilmektedir. Talep doğrultusun da sistem, paslanmaz galvanizli boruya sarmalı veya boru kısmı kapalı özel kutulu olarak manuel motorlu (kumandalı) ve butonlu şekilde imal edilebilir.

Evinizde veya işyerinizde direkt olarak gelen gün ışınlarını kesmekte mekanınızın tatlı bir serinlikte kalmasını sağlamaktadır. Kaliteli kumaşından dolayı (ithal veya yerli akrilik kumaş) kar, yağmur gibi olumsuz hava koşullarına dirençli ve dayanıklıdır. Farklı desen ve renk seçenekleri ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.




İlgili Bloglar

Stor Perde Sistemleri

Stor Perde Sistemleri

15 Mayıs 2022
Kış Bahçesi

Kış Bahçesi

07 Mayıs 2022
Şemsiye

Şemsiye

02 Nisan 2022
Giyotin Cam Sistemi

Giyotin Cam Sistemi

26 Mart 2022
Karpuz Tente

Karpuz Tente

15 Mart 2022
Mafsallı Tente

Mafsallı Tente

07 Mart 2022