Kış Bahçesi

  1. Anasayfa
  2. Blog
  3. Kış Bahçesi
Kış Bahçesi

Kış mevsimlerin de sizlere bahçe hissi uyandıran farklı modellerde bulunan ve tarzları yansıtan, dekorasyon yaptırabilen bölmeleri ifade eder.

Yaz’ın vazgeçilmez olan bahçelerimiz, kış mevsimi geldiğinde ve havalar soğumaya başladığında evin içerisine kapanıyoruz. Yeni trend kış bahçeleri sayesinde evin içerisine kapanmak zorunda kalmıyoruz, kış bahçeleri kurtarıcımız oluyor. Böylelikle yazın bahçede çıkardığımız keyfi, kışın kış bahçeleri yaptırarak da keyifli dakikalar geçirmemize olanak sağlıyor.

Açılıp kapanabilen, kalın kaliteli cam malzemelerle üretilen Denizli Kış Bahçeleri 4 mevsim sürdürülebilen bir yaşam sunuyor.
Kare, dikdörtgen vb. şekillerde tasarlanabiliyorlar. Kullanım açısından hem kolay hem de pratiktir. Temizliği de oldukça basittir.
Son trend kış bahçelerin de yalıtım sistemi, ısıtma ve enerji tasarrufu sağlıyor. Ailenizle birlikte güzel vakit geçirmek isterseniz Denizli kış bahçeleri sizin için ideal bir seçimdir.
Kış bahçelerinde normal camlar kullanıldığı gibi katlanabilir camlar da tasarlanabiliyor. Kırılmaz camlarla desteklenen mekanlar, çelik ve camla harmanlanıp özel kilit sistemleriyle korunuyor. Bu sayede güvenliğinden endişe etmenize gerek kalmıyor.
Çatı formunda tasarlanabilen kış bahçeleri güneş kontrol özelliği de kazandırmış oluyor. Cam çatı kış bahçesi ve kapalı çatı kış bahçesi mekâna ve özelliklerine göre tasarlanabiliyor.


KIŞ BAHÇESİ MODELLERİ

Cam Tavanlı Kış Bahçesi: Gökyüzünü tam anlamıyla evinizde hissedebileceğiniz, gündüzleri güneşin tadını çıkarıp, geceleri ise Ay’ın keyfini çıkarabilirsiniz. Denizli Cam Tavanlı Kış Bahçeleri yağmur, kar vb. durumlara karşı oldukça dayanıklı üretilmektedir. Cam tavanların tek eğim ve çift eğim seçenekleri, tasarımları da bulunmaktadır.

Kapalı Tavan Kış Bahçesi: Kapalı alanlarda oturmaktan rahat mı hissediyorsunuz, sizin için en ideal model kapalı tavan kış bahçesi olacaktır. Özel sistemli tavanlar oluşturulur, tercihinize ve alana bağlı olarak tasarlanabilirler.

Otomatik Kış Bahçesi: Teknolojiyi sonuna kadar kullandığımız bir modeldir. Pergola sistemi de denilebilir. 


Tavanınızı istediğiniz gibi açıp, kapatabilirsiniz. Işıkları, havalandırmayı, açma ve kapamayı tek tuşla anında yapmak mümkün. Lüks bir sistem ve modeldir.

Kış Bahçelerinin avantajlarına gelecek olursak, yaz kış bahçenizin keyfini çıkarabilirsiniz. Evinizin tasarımı için kullanışlı bir bölümdür. Elinize bir kahve ve kitap alıp hoş, sakin ve huzurlu bir ortam yakalarsınız.

Kafe, restoran gibi açık alanlar da doğayla iç içe vakit geçirmenizi sağlar. Kış bahçeleri mekanlara kullanım kalitesi kattığı gibi şık bir estetik değer katar. Her mevsim rahatça kullanabilir ve bahçe hissini yaşayabilirsiniz. Kış bahçesi projelerimizden yararlanabilir, hayalinizde ki kış bahçesine ulaşabilirsiniz.


İlgili Bloglar

Stor Perde Sistemleri

Stor Perde Sistemleri

15 Mayıs 2022
Kış Bahçesi

Kış Bahçesi

07 Mayıs 2022
Şemsiye

Şemsiye

02 Nisan 2022
Giyotin Cam Sistemi

Giyotin Cam Sistemi

26 Mart 2022
Karpuz Tente

Karpuz Tente

15 Mart 2022
Mafsallı Tente

Mafsallı Tente

07 Mart 2022