Şemsiye

  1. Anasayfa
  2. Blog
  3. Şemsiye
Şemsiye

Şemsiyeler genellikle yazın güneşin yakıcı ışıklarından korunmak için kullanılır. Kış mevsimlerin de ise yağmurdan korunmak amaçlı kullanılır.

Şemsiyenin sap, düzenek ve çadır kısımdan oluşur. Doğal etkenlerden korunma sağlayabilmek için özel kumaşlardan ve malzemelerden oluşur. Gövdeye bağlanan belli bir uzunluğa ve belirli oranda esnek tellerden oluşur. Tellerin esnek olması açıp, kapama işlemini daha rahat yapabilirsiniz. Kullanılan teller dayanıklı malzemeden yapılmaktadır. Diğer malzemeler de suya dayanıklı ve paslanmaz yapıda üretiyoruz.

Şemsiye modelleri, boyutları, renkleri ve kumaşlarına göre farklı tasarlanabilir.

Şemsiyeler şekillerine göre de farklıdırlar. Isı ve su yalıtımından geçirilerek sunuluyor. Yere sabit şekilde de yapılabildiği gibi tekerlekli de yapılıyor. İsteğinize göre de imal ediyoruz. Akrilik kumaştan yapılmaktadır.

Bahçelerinizde şık ve estetik bir görünüm sağlar. Şemsiyeler kullanım açısından kolay olduğu için istediğiniz zaman kapatarak görüntü kirliliğini ortadan kaldırabilirsiniz.


Şemsiye Modelleri: Şemsiye de iki farklı model bulunmaktadır. Orta kısmında direk olanlar genellikle plajlarda ve sahillerde tercih ediliyor. Bunun yanı sıra işletmelerin önünde, kantinlerde sık sık tercih edilir.

Asma şeklinde sabit duran şemsiye modellerinde ise ağırlık merkezi kenarlarında olan direk olmadan durabilen, rahatlıkla kullanımını sizlere sağlar. Tüm alanlara uygundur.

Ağırlık merkezi, kavisli, yuvarlak, köşeli şekillerdedir.


Şemsiye Özellikleri

  • UV koruması
  • Sağlam ve dayanıklı yapıya sahip olması
  • Kullanımı kolay ve pratiktir.
  • Tekerlekli ve sabit çelik tabla
  • Kare ve dairesel form
  • Dış hava koşullarına karşı dayanıklı
  • Teleskopik profil
  • Alüminyum tabla
  • Akrilik kumaş


Şemsiye Kullanım Alanları

Hava koşullarına karşı koruma sağlayan şemsiye modelleri genellikle kafe, restoran, otel terasları, bahçe, balkon, havuz ve plajlarda sık tercih edilir.


Şemsiye Kumaşları: Farklı ve çeşitli özelliklerde kumaşlar üretiyoruz. 

Polyester kumaş; Su geçirmez ve polyester ipliklerden üretilip, yağ tutmayan bir yapıya sahiptir. Çok fazla tercih edilen kumaş türlerimizdendir.

Akrilik kumaş; Yumuşak ve elyaf tarzında kumaştır. Diğer kumaşlara nazaran daha dikkat çekici bir görüntüye sahiptir. Lekelere karşı dayanıklı olduğu gibi kolay yıkanabilir ve deforme olmaz. Esneme özelliğine sahip, rahat bir kumaştır. Sentetik kumaş olan akrilik, ısı tutma özelliği diğer kumaşlara göre yüksektir.

Özel olarak üretilen, su geçirmez kumaş. Büyük şemsiye kılıflarında kullanılır.


İlgili Bloglar

Stor Perde Sistemleri

Stor Perde Sistemleri

15 Mayıs 2022
Kış Bahçesi

Kış Bahçesi

07 Mayıs 2022
Şemsiye

Şemsiye

02 Nisan 2022
Giyotin Cam Sistemi

Giyotin Cam Sistemi

26 Mart 2022
Karpuz Tente

Karpuz Tente

15 Mart 2022
Mafsallı Tente

Mafsallı Tente

07 Mart 2022